Vleesgerechten
(Frieten en garnituur inbegrepen)

Runds
Steak (250 gr)
Handgesneden tartaarvlees van de streek op klassieke wijze, verse frit, kropsla
Ossenhaas (300 gr)
Côte à los van het Westmalse Limousin rund (700 gr)
Robespierre (rucola, tomaat, parmezan, pesto, oregano olie)
Huisgemaakte stoofvlees met het donkergoud van Westmalle

Paard
Paardenvlees van de patron (specialiteit van de familie)

Ons vlees wordt steeds vers gehaald bij de lokale boer uit de kempen.
Wij zijn trouw aan deze rassen Limousin, wit blauw, Aubrac, Blonde d'Aquitaine.
Wij proberen ook echte kwaliteit te geven dus ons vlees wordt met liefde bereid en zelf door ons versneden. Het heeft dan ook de nodige rust nodig, dus vragen wij een bereidingstijd van 20 min. 

Varkenvlees vanhet BEL - VIDHA VARKEB meer Omega 3 dan vis
Varkensribben (ananas, chilisaus)
Varkenswangen Dobbele Pater van het BEL VIDHA VARKEN
Mignonet van het BEL VIDHA VARKEN 

Kip
Koninginnehapje
Kipfilet

OP zen KEMPISCH
Kalfsfricasse van het LIMOUSINKALF
Konijnenbil sausje uit de Kempen






















18,00 euro
16,50 euro


17,50 euro
18,50 euro
16,50 euro